Köp Clenbuterol Online, det var aldrig lättare. Vi skickar främst till Storbritannien, USA, Italien, Tyskland, Spanien, Sverige, Österrike, Frankrike. Vi skickar inte Clenbuterol till Kanada, Australien, Danmark, Norge, Finland.

 

Effekt och dosering av Clenbuterol :

Clenbuterol är en β2-agonist med vissa strukturella och farmakologiska likheter med epinefrin och salbutamol, men dess effekter är kraftigare och mer långvariga som ett stimulerande och termogent läkemedel. Det orsakar en ökning av aerob kapacitet, stimulering av centrala nervsystemet och en ökning av blodtrycket och syretransporten. Det ökar hastigheten med vilken kroppsfett metaboliseras samtidigt som kroppens BMR ökar. Det används ofta för släta muskelavslappnande egenskaper. Detta innebär att det är en bronkdilaterare och tokolytisk.

Clenbuterol används vanligtvis i doser från 20-60 mikrogram (μg) per dag vid förskrivning. En dos på cirka 20 μg (kvinnor) eller 40 μg (män) bör aldrig överskridas under en dag.

Clenbuterol ordineras också för behandling av hästar, men för hästar används vanligtvis den flytande formen av clenbuterol.

 

Human användning av clenbuterol :

Clenbuterol är godkänt för användning i vissa länder, via recept endast, som en bronkdilaterare för astmapatienter. Nyligen har dock läkemedlet publicerats för sin off-label användning som ett viktminskningsmedel, liknande användningen av andra sympatomimetiska aminer såsom efedrin. Det används ofta som ett bantningshjälpmedel trots bristen på tillräckliga kliniska tester som antingen stöder eller förnekar sådan användning.

 

Är Clenbuterol lagligt?

Clenbuterol är inte en ingrediens i något terapeutiskt läkemedel som godkänts av US Food and Drug Administration och är nu förbjudet för IOC-testade idrottare. I USA är administrering av clenbuterol till alla djur som kan användas som livsmedel förbjudet av FDA.

 

Användning som prestationshöjande läkemedel

Som β2-sympatomimetikum har clenbuterol också använts som ett prestationshöjande läkemedel. Den spanske cyklisten Alberto Contador stängdes av från professionell cykling i två år efter att ha testat positivt för drogen i Tour de France 2010. Han fråntogs senare 2010 års titel i Tour de France och 2011 års titel i Giro d'Italia. CAS fann dock att Contador inte hade tagit clenbuterol som en prestationshöjande drog, utan förmodligen testade positivt på grund av ett förorenat kosttillskott.

Den amerikanska simmaren Jessica Hardy testade positivt vid de amerikanska uttagningarna 2008. Hon dömdes till ett års avstängning efter att ha hävdat att hon omedvetet tagit drogen i ett förorenat kosttillskott. Kirk Radomski, tidigare anställd i New York Mets klubbhus, erkände i sin uppgörelse att han distribuerat clenbuterol till dussintals nuvarande och tidigare spelare och medarbetare i Major League Baseball.

Efter att ha slutat fyra i K-2 1000 m vid sommar-OS 2008 i Peking diskvalificerades den polske sprintkanotisten Adam Seroczyński för att ha tagit detta läkemedel, och den kinesiske cyklisten Li Fuyu testade positivt för det vid tävlingen Dwars door Vlaanderen i Belgien den 24 mars 2010.

2006 fick San Francisco Giants pitcher Guillermo Mota, när han var medlem i New York Mets, en 50-matchers avstängning efter att ha testat positivt för clenbuterol. År 2012 meddelade MLB att de återigen skulle stänga av Mota i 100 matcher på grund av ett positivt test för clenbuterol.

Louis Cardinals minor-league shortstop Lainer Bueno fick en avstängning på 50 matcher för säsongen 2011 som ett resultat av att han testat positivt för clenbuterol.

2011 hittades spelare i Mexikos fotbollslandslag med clenbuterol i blodet, men de frikändes av WADA efter att ha hävdat att clenbuterolet kom från förorenad mat. FIFA har också hävdat att 109 spelare från U17-VM i Mexiko testade positivt för denna drog, eftersom mexikanskt kött är förorenat.

2012 fick den kanadensiske tyngdlyftaren Nick Roberts ett tvåårigt straff efter att ett urinprov testats positivt för clenbuterol.

 

Biverkningar av Clenbuterol och faror med Clenbuterol :

    Nervositet
    Tyreotoxikos
    Takykardi
    Stenos i subaorta
    Lågt blodtryck
    Högt blodtryck

 

sv_SESwedish
Välj din valuta
USD Amerikanska dollar
EUR Euro