För att beställa produkter eller tjänster från oss måste du vara minst 18 års ålder.
steroidsftw.net tar inget ansvar för att bekräfta import krav och regler för inköp och köparens ursprungsland. Alla produkter levereras
  - på köparens fulla risk.
  - i överenskommelse om att hålla steroidsftw.net reserverad mot eventuella rättsliga åtgärder, som kan föras mot köparen om inte agerar i enlighet med de bestämmelser och importlagar i destinationslandet.

 

 

 

Du kommer att bli ägare till de roids du har beställt när de har levererats till din angivna leveransadress. När roiden har levererats har vi inte längre något ansvar för eventuell förlust eller skada på roiden.

 

Om felaktig leveransinformation tillhandahålls av köparen, kan beställningen vara felaktig leverans och / eller returneras till avsändaren. Steroidsftw.net tar inget ansvar för order förluster orsakade av denna felleverans eller för förluster som uppstår. Den främsta anledningen är att försändelserna är unreturnable på grund av diskret frakt.

 

Priserna kan komma att ändras i enlighet med internationella valutakurser och förändringar i kostnadspriser utan ytterligare meddelande.

Gör en beställning endast om du är seriöst intresserad av att beställa. Vi förbereder varje beställning "i förväg" för att påskynda leveransprocessen så snälla om du inte är seriöst intresserad, beställ inte! Vi tackar er.

sv_SESwedish
Välj din valuta
USD Amerikanska dollar
EUR Euro